Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Sjikanøse innlegg vil bli slettet. innlegg skal være undertegnet med fullt navn.
Skrevet av Dagfinn Brørs, 18. feb, 2020
Tror det blir en våt surv fra begge sider.! Kan være vi må utsette kampen.


E-post:
Skrevet av Veronica hagen, 17. jan, 2016
Hei dere alle. Vil takke her inne også for en fantastisk flott søndag vi fikk som familie på grødum/drangsholt sin Ake/skidag 😉 to utrolig happy unger som ville gjerne gjøre dette igjen. Så utrolig flott tiltak og åpent for oss andre i bygda også. Hilsen Espen, Veronica, Karl andre og Emilie.


E-post:
Skrevet av Beint Foss , 5. feb, 2015
Flott side! Merka meg særskilt en fin presentasjon av bygda, men her kunne jeg kanskje ha supplert litt med flere klargjørende detaljer...

Hilsen Beint


Skrevet av Kjo, 6. aug, 2013
Husk at vannverket er på Facebook med siste nytt om vannkvaliteten.


Skrevet av Bengt Henriksen, 1. jul, 2013
Endelig kommer vi tilbake til skjønne Drangsholt. 3 år i Nederland har vært fantastisk, men nå er vi klare til å bo oss inn igjen her i Skilleveien 5.
Ulempen for dere er at flyttebilen må stå på veien når tingene kommer. Og da blir veien forbi Skilleveien 5 i perioder stengt. Planlagt ankomst med flyttelasset er mandag 22 juli om morgenen. Flyttebyrået bruker nok 2 dager på å få tingene inn i huset.
Ber om forståelse og anmoder om at dere finner gode alternativer.

Med vennlig hilsen
Lena Juel og Bengt Henriksen.


E-post:
Skrevet av Åse Buli Egerhei, 15. des, 2011
Vi ønsker dere alle i bygda ei riktig god jul. Vi savner dere, minus vannverket, men har det temmelig greit her vi er. Hilsen åse og tom


E-post:
Hjemmeside: Www.lahellesiden.com
Skrevet av Camilla, 11. des, 2010
Hei.
Er ikke ofte jeg legger igjen spor i form av negativ form. Men denne gangen måtte jeg bare. Ved denne anledning av den årlige nissefesten, som ble avlyst. Det står på lappene rundt om i bygda, og på velforeningas side at den er avlyst pga. Sterk kulde. Tempraturene i dag(varmegrader) var meldt hele uken, så det skulle se ut til at dette skulle bli en riktig så bra nissefest i år. Jeg var senest på nissefest på en låve i går. Med en gjeng med 10 1-og 2 åringer, ingen var kalde. Men de er kanskje mest kaldt for de voksne? Barna våre er ute hver dag de, både på skole og i barnehage. God jul med kuldegrader og snø :)


E-post:
Skrevet av Thor Gunnar Elle, 24. okt, 2010
hei
jeg gikk gjennom gamle bilder her om dagen og fant noe fra min tur på Island for 3 år siden. Bygdenavnet Drangsholt har sin like på Islands sørkyst. Noen som vil forske på dette ??


E-post:
Skrevet av Gerd Sønsterud(Hermansen), 25. mai, 2010
Det er så koselig og lese innlegg og se bilder fra bygda mi.Stå på dere er utrolig flinke,får litt hjemlengsel etter 45 år her i Ås.


E-post:
Skrevet av Lena Juel, 7. mai, 2010
Litt kjekt at vi er på Wikipedia :)

Sjekk linken!

http://no.wikipedia.org/wiki/Drangsholt

Hilsen Lena


E-post:
Hjemmeside: www.reklamebiten.no
Skrevet av Oddvar Espegren, 10. mar, 2010
Hei gamle venner på Drangsholt.
Utrolig moro å finne denne siden som Gerd sendte meg. Bildene fra flommen i 59 ga meg mange minner tilbake. Det er noe spesielt ved barndomsminnene. Bor nå i Høvåg. Lykke til nettredaktør!


E-post:
Skrevet av Gerd, 3. mar, 2010
Skulle bare rette min e-mail adr.det skal jo være gersoen@online.no


E-post:
Skrevet av Gerd Irene Sønsterud, 2. mar, 2010
Dette var morro jeg fant denne siden på face book av alle steder hvor det er en siden som heter "Vi som har rødder i Tveit.Jeg er jo selv vokst opp på Drangsholt i Kroken men den gang het jeg Hermansen til etternavn.Veldig morsomt å se på denne siden.Selv for meg som bor i Ås i Akershus,takk for en fin jobb dere gjør her.


E-post:
Skrevet av Jesper, 28. jan, 2010
Hei Åse
Var innom vårt nettsted for å se litt bilder. Vi bor i en deilig bygd, og vi er heldige, som har deg på lag. Takk for innsatsen.
Hilsen Jesper


E-post:
Skrevet av Randi Aamot, 27. jan, 2010
Hei Åse. Så fint at bygda har deg - og så flott ei side du lager! Er stadig inne og titter. Ei fin bygd å bo i - med spesielt mange koselige og gode mennesker.


E-post:

Nyeste kommentarer

01.08 | 06:34

Hei! Prøv med å sende en e-post til post@drangsholtvannverk.no med ditt mobilnr.

01.08 | 06:14

Ønsker du SMS varsel fra vannverket, så send en e-post med ditt mobilnr. til post@drangsholtvannverk.no for å komme med på lista.

31.07 | 16:49

får ikke lenger sms fra vannverket,... hvor signer jeg opp for å få sms?

21.12 | 11:43

Hei er der andre som har mye farge i vannet~ vårt ble betydelig værre etter de to siste brudd !
Vet at noen har filter på kranene , noen som har erfaring !?